Möt Ched Myers

Vänner till Kristen Underjord, radikalen Ched Myers, kallad ”Shane Claiborne on steriods” kommer till Sverige! Ni kommer att gilla detta. Ched är en fantastisk teolog och förkunnare som tar sig an teman som rättfärdig ekonomi, radikalt lärjungaskap, ekologisk återupprättelse och senast om förhållandet mellan Gud och papperslösa. Jag lyssnade på ett föredrag med honom i somras när jag målade en veranda och tänkte ”Ched borde komma hit”. När jag senare googlade efter honom upptäckte jag att han är bokad att besöka några olika städer en vecka i september. Topp! Mer info finns om dessa event finns här (Stockholm & Göteborg) och här (världens fest Malmö).

 
Uppdatering: Fick ett mejl om en extraordnad träff med Ched Myers där människor som är anarkister och/eller (positivt) intressade av mötet mellan kristen tro och anarkism har möjlighet att möta honom för ett lite snävare samtal. Ska tydligen finnas ett facebook-event också?

Första veckan i september kommer Ched Myers, amerikansk teolog och anarkist, besöka Sverige och göra ett antal föreläsningar runt om i Sverige. Därtill kommer vi en liten mindre grupp ha möjlighet att träffa honom för att ha ett intimare samtal om kyrkan, anarkism, civilisationskritik och Jesus.

Syftet för den här träffen är att bygga idéer, nätverk och att utmanas av varandra, varför inte inbjudan är helt öppen. Vill man höra Myers och debattera med honom finns ett antal tillfällen  att göra det både i Stockholm, Göteborg och Malmö men detta är inte tillfället.

Du är välkommen som endera är anarkist eller är nyfiken och positivt inställd och som samtidigt är intresserad av radikalt kristet tänkande. Bjud därtill gärna in likasinnade vänner. 

Tisdag 4:e september klockan 16 i Stockholm (plats inte klar ännu).

3 reaktioner på ”Möt Ched Myers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.