Axplock från årets Frizon…

Jag passar på att göra det här, innan någon annan hinner före… men fyll gärna på listan med era reflektioner, upplevelser, tankar, glädjeämnen, besvikelser och allt annat som dykt upp!

Här kommer den alltså, några axplock från min Frizon-upplevelse, i punktform och allt:

* Pastor Jean tillsammans med Mattlo och Brynte (mfl) delar med sig av sina upplevelser efter den senaste tidens dramatik och våra kära tjecker från Tentwork berättar lite om sina livsresor. Vad häftigt att få ta del av verkliga berättelser om verkliga händelser, att inte enbart stanna vid teorier. Det är viktigt att vi samtalar kring efterföljelsen och vad det innebär, men låt oss förankra det i verkligheten genom att dela med oss av våra berättelser! Jordnära och bra.

* Fira nattvard med ett par hundra(?) syskon från olika håll och kanter. Guds fred gör sig synlig. Att därefter få ett oerhört uppmuntrande samtal med ett par hittills för mig okända bröder kring gemenskapsliv och sen bege sig tillbaka till Virustältet för att hitta en dumsterbuffé uppdukad och fullt med folk som delar gemenskapen kring borden, samtalar och njuter. Vilken stämning! (bild på fyndet, någon?)

* Ovan beskrivna händelse blev inte sämre av The Chariot-spelningen som följde därpå. Visserligen fick vi veta att det enbart var okej att hoppa upp och ner, och inte åt sidorna, men snart nog surfade ändå ett par festivalgeneraler runt i publikhavet, och ett tag senare även en tredje. För att inte tala om alla andra som härjade, dansade, crowdsurfade, sjöng med och tog hand om varandra… hc-spelning när den är som bäst, alltså.

* Virustältet hjärta Världens tält = Sant.

* Att återigen få vara med i Virusgemenskapen. Vad fint att få arbeta, hänga, sova, be och äta tillsammans. Tack för att jag får vara med! Låt viruset sprida sig… (spana in Dagens artikel om Virustältet)

* …kommer säkert på mer eftersom, fyll gärna själv på listan!

Sammanfattningsvis: Tack Frizon, och Virustältet, för en fantastisk festival!

 

/samuel

Annonser

8 kommentarer

 1. Det var fint att få komma. Tack!

 2. Kommer snart en sammanfattning till. Med lite bilder och annat 🙂

 3. Det var grymt var det. Här har jag skrivit lite om Virus: http://helapingsten.wordpress.com/2012/08/10/frizon12-del-2-himlen-ar-vart-hemland/ Där finns lite bilder också, dock inte på buffén.

 4. Inspelning från Frizon, Bildatältet.
  Trädet feat. (Svarteskerm)

 5. Yay! Världens tält ❤ Virustältet

  • helt klart

 6. romansen är nu officiell!

  trädet, fett!

  /samuel

 7. Nämen å vad fint med en virus och världens tält-romans<3 Det känns så rätt!

  *NattvardsGudstjänsterna i Magasinet var fantastiska.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s