Vetenskaplig studie visar att apatiska flyktingbarn inte fejkar

Ett av de värsta symptomen på Sveriges inhumana asylpolitik är de apatiska flyktingbarnen. De som bara lägger sig ner och stänger av, inte för att delta i någon slags protest eller strejk, utan för att de drabbas av en outhärdlig chock och stress när de hör att Migrationsverket tänker utvisa dem till en verklighet de aldrig någonsin vill återvända till. Samtliga blir friska när familjerna får uppehållstillstånd.

Detta tolkas dock inte av alla som ett fruktansvärt exempel på det lidande svensk migrationspolitik orsakar, utan naturligtvis hävdar folk att barnen simulerar och låtsas vara apatiska för att få uppehållstillstånd. Faktum är att en statlig utredning 2005 kom fram till att så var fallet, vilket fick till konsekvens att flera apatiska barn drogs upp ur sängarna och utvisades tillsammans med sina familjer. Utredningen blev häftigt kritiserad av barnrättsorganisationer såväl som barnpsykiatriker, men sågs länge som en auktoritet i frågan. För någon månad sen visade det sig dock att en av de blott två läkare som kom till tals i utredningen har blivit nazist.

Hoppsan.

Inte nog med det, nu har forskare från Uppsala Universitet och Karolinska Institutet visat att apatiska flyktingbarn inte simulerar, stresshormoner ökar under det apatiska tillståndet och försvinner när de tillfrisknar. Till och med representanter från Migrationsverket säger att apatiska flyktingbarn inte simulerar, se videoklippet ovan.

Synd bara att nazistens lögn regerade så länge.

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s