bön utanför migrationsverket i solna på torsdag 8/9

Ola skriver:
 
Sommaren har vad jag vet inte påverkat sveriges kärlekslösa migrationspolitiska system! Med all säkerhet kommer människor fortsätta tvingas ut från sverige! Tvingas tillbaka till tortyr, svält, förföljelse, misär och kanske också död! Med all säkerhet kommer människor som ställer sig i vägen för detta maskineri att åka på däng!! Människor fortsätter att agera som robotar svarvade av en själslös politik och byråkrati som helt och… hållet går emot det Jesus, som själv levt som flykting, talade om! Jesus snackade om gränslös kärlek och öppenhet!!
Profeterna lärde oss att stå emot ondska och orättfärdighet. Jesus lärde oss, sina efterföljare, att be.
Av bland annat dessa anledningar fortsätter vi, likt hela våren, att fira mässa utanför migrationsverkets personalingång i Solna. Både som ett rop till den Gud vi tror på, men också som en handling av motstånd, som visar att detta är inte den värld vi vill ha! Vi tror Gud vill något helt annat!

Vi läser en Laudes (morgonbön) och delar gemenskapens måltid, Nattvarden (som förättas av en präst från svenska kyrkan). Nattvarden är självklart frivillig! Vi äter till sist bullar tillsammans och bjuder allra främst de förbipasserande. Vi välkomnar också alla med banderollen med den inbjudande texten: ALLA ÄR VÄLKOMNA!
Vi samlas utanför spärrarna vid Solna PENDELTÅGSSTATION kl 7:30, torsdagen 8 september och går gemensamt till Migrationsverket.
Säg till alla du känner! Mamma, mormor, granne, lärare, dotter eller barnbarn! ALLA ÄR VÄLKOMNA ATT BE!

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=255380317817999

Annonser

1 kommentar

  1. Skulle jag ha råd eller tid skulle jag väldigt gärna haka på, det skulle var väldigt kul att göra något liknande i Göteborg?

    Allt gott,
    Jonathan


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s