svartvit första maj!

några kristenunderjordare kommer fira 1a maj under svartvit flagg, info nedan.
haka på!

Annonser

11 kommentarer

 1. Vilken fin plansch. Låter bra det där. Heja!

 2. […] -Påminner om gudstjänst vid Bofors den 29/4 samt svart-vit första maj. […]

 3. Det kommer bli efterfest. Säkerligen finns det plats att övernatta. Kom, bara kom.

 4. Drömma kan man ju göra…möter Anarkisterna? Är detta ett skämt eller? Finns inte begreppet våld på deras program? Och flaggan – är inte det ett brutet kors som betyder fred UTAN Gud? Det är ju ingen oskyldig symbol direkt. En värld utan polis militär, gränser och regeringar är ju en värld utan synd och ondska, men det händer ju inte förrän Jesus kommer tillbaka – då ska Han SJÄLV utan någon inblandning av mskor skapa ett fridsrike som ska vara för evigt och ska SJÄLV utplåna ondskan – och han ska börja med den största fredsaktivisten som någonsin levt -Antikrist.

  • huruvida anarkisterna (svårdefinierat begrepp) står för våld eller inte varierar nog, som du noterar ovan handlar iaf detta om ett anarkopacifistiskt alternativ. jag håller med om att vi inte på egen hand kan skapa ett fredsrike, men vi måste ändå kämpa för det, och tillsammans vara med i verket att breda ut Guds (freds)rike.

   vad gäller resonemanget kring antikrist så är det ju en fråga om hur vi läser de eskatologiska texterna. jag tänker att de i mångt handlar om där och då, och att antikrist då åsyftar den romerska kejsaren (som marknadsförde pax romana, dvs fred i riket).

   • Blir ändå lite ledsen av detta. Vi längtar efter att se en våg av icke-politiska (ej o-politiska) Gudsriksälskande människor. Vi ska inte bära några andra titlar än som representanter för detta rike. En sådan här samling ger onekligen era meningsmotståndare som vill klassificera er i vänsterfållan vatten på sin kvarn. Är det inte att kämpa med de medel ni vill upphäva att möta upp med syndikalisterna? Se till att de bibliska världen ni står för inte kan anklagas för förtäckt vänster-kristendom!

    • jag hakar på detta pga att jag e kristen… inte för att det e en ”kristen grej”, för d e d inte… jag titulerar mig som kristen OCH anarkist för att jag tycker att den frihetliga tanken om antihierarkier och antivåld passar med mitt ständigt undersökande och försök till tolkning av Jesu lära och hans tolkningar av d gamla profeterna m.m. att klassas som vänsterkristen rör mig personligen inte ryggen, låt anklagelserna komma…d kommer alltid komma och alltid låta olika… FRED OCH KÄRLEK!!

     • Ant-hierarkier utan ett Gudsrike i dess ställe fungerar inte. De som tågar i detta kan vara ”kristna” och de kan vara ”anarkister”, men det handlar inte ”kristen anarkism” som jag tolkar den. Bara så vi förstår skillnaden.

    • Jag har också svårt för att gå i 1a maj tåg av linknande anledningar, men inser också att man ibland måste möta andra och kämpa ihop med dem. Så även om jag personligen inte går i 1a maj tåg så peppar jag er som gör det, om ni tror det gynnar Guds rike.

 5. Den här hoppas jag att ni sjunger!

 6. […] -Påminner om gudstjänst vid Bofors den 29/4 samt svart-vit första maj. […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s