att komma vidare

nå.

vad ska kristen underjord göra?

va tycker ni vi är bäst på?

varför läser ni vår blogg? kommer till virustälet? eller annat?

ska vi fortsätta?

Annonser

12 kommentarer

 1. Ni är bäst på att vara en alternativ, profetisk röst i den kristna, svenska ankdammen.

 2. Klart ni ska fortsätta.

  • motivera! 🙂

 3. Jag tycker era små ”bibelkommentarer” eller studier är väldigt bra! det är därför jag läser 🙂

 4. Ni ska fortsätta stå för en kristendom som provocerar och befriar. Ni ska fortsätta att skapa debatt och sprida kunskap. Ni ska fortsätta att tro och att dela med er av denna tro. Ni ska fortsätta att vara en röst i öknen.

  Ibland får jag samma känsla av att läsa bloggen som när jag läser Jakobsbrevet. Budskapet i Jakobsbrevet är många gånger så radikalt att jag inte orkar med det. Jag tänker att en så bra kristen an jag aldrig bli. Men Jakobsbrevet, liksom bloggen, visar också på ett annat liv, ett ”högre” liv, ett liv utan kompromisser som jag kanske inte kan leva upp till men som jag kan inspireras och uppmuntras av.

  Ni är på många områden förebilder för hur ett liv i efterföljelse kan te sig och jag blir ofta både förundrad, upplyst, provocerad och uppmuntrad av att läsa bloggen. Keep up the good work!

 5. Jag skulle bli ledsen i alla fall. Det finns ingen blogg som kan ta er plats tycker jag. Dra in någon mer skribent kanske.

 6. Fortsätt! Ni peppar, visar på alternativa vägar att leva församling, går före och visar att det faktiskt funkar i praktiken. Jag håller med Jonas, det skulle bli nåt slags tomrum i bloggsfären om ni försvann, ni har en roll att fylla. Virustältet är en härlig knutpunkt där man får chansen att möta folk som funderar lite grann kring samma frågor som en själv, där man får inspireras och utmanas. Det jag har saknat mest av allt när jag har funderat kring alla dessa frågor är förebilder, folk som faktiskt har gjort det jag funderar kring, och som inte dog för 1900 år sen. Och bl.a här hittar jag lite av det, genom bloggar som den här/virustältet får jag hopp igen och igen när jag tappar modet, för här ser jag att det finns, det händer just nu, det spirar på gräsrotsnivå som det så vackert heter! Jag gillar’t! 🙂
  så kör på!

 7. Klart kristenunderjord ska fortsätta! Det är tack vare den här bloggen som jag har börjat tänka outside the box. Det är bra grejer som tas upp här på bloggen och varför man går/jobbar i virus tältet är för att det är där som alla skön människor kommer tillsammans och umgås!

 8. Har läst vartenda inlägg ni kommer med. Kristen Underjord är en värdefull länk till en alternativ kristendom långt från högkyrkliga hierarkier och framgångsteologi. Jag hoppas att ni bestämmer er att fortsätta vara det 🙂

 9. Jag tycker ni hjälper till att göra kristendom intressant igen. satt precis och snackade med en ungdom som var så lack på allt det ”kristna” dvs. att man inte fick svära på hans ”kristna” skola. Jag tycker ni inspirerar till det attraktiva, (och ibland) provokativa och framför allt Levande kristna livet! Där det inte handlar om hur många timmar man sitter i kyrkan utan om hela ens liv. Precis som Rasmus skrev tänker ni dessutom utanför boxen – vilket är bra, även om det kan vara jobbigt. Så jag tycker ni ska fortsätta.

 10. Klart ni ska fortsätta! Kom igen och stick ut hakan lite mer igen. 😉

 11. Ni ska definitivt fortsätta, när jag läser eran blogg, besöker virustäältet, lyssnar på svarteskerm är det som att man får en glimt av det rike som Jesus pratar om, det ger nya perspektiv, nytt hopp, inspiration att (åtminstonde försöka, försöka och försöka) leva ett liv som pekar mer mot Gud..
  Keep going, ni fyller ut en bit av den stora lucka som finns i sveriges kristenhet.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s