rapport från frizon

traditionen bjuder att vi brukar sammanfatta våra intryck från frizonfestivalen här på bloggen, så även i år.
jag (anton) firade tionde festivalen i rad och precis som varje år tidigare var det även denna gång en fröjd att ta del av allt det goda som sker på frizon. virustältet (som vi tillsammans med tjeckiska tentwork, evangeliska ortodoxa kyrkan och vildåsnan höll i) var tämligen välbesökt, och det blev många bra samtal runt teborden. i år hade vi ett rätt luftigt schema med mycket utrymme för just samtal, och för egen del kändes det helt rätt. extra peppande var kollektiv/kommunitets-samtalet på lördagen, där vi tillsammans delade tankar och erfarenheter om/från gamla, nuvarande och kommande gemenskaper.

det hände förstås sjukt mycket annat man kan skriva om och diskutera vidare, men jag kommer inte göra det nu…om ni undrar nåt mer så ställ frågor!

(och det vore förstås mycket intressant att få kommentarer från er som hängde i virustältet…vad var bra/mindre bra, vad tyckte ni om seminarierna osv?)

4 reaktioner på ”rapport från frizon

  1. Det mest förvirrande var att ni hade en stor maffig flagga vid scenen. Maken till nationalism har man inte sett hos kristna anarkister. 😉

  2. Lite lagom sen kommentar men jag hoppas det kan vara till glädje ändå!
    Jag var på min första frizon i år, åkte dit allra främst på grund av virustältet och har bara bra minnen med mig därifrån. Bästa dagarna den sommaren och jag hoppas jag träffar er allihopa där igen nästa år!
    Tog med mig mycket från seminarierna, bland annat så har jag ändrat inställning till valet…
    Men förutom seminarierna så var morgon/kvällsbön något av det bästa på hela festivalen
    /gabriella

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.