Frizon planering

IMG_0518

Planeringen för årets Virustält på frizon börjar ta form. Här ligger Elof och Björn och planerar för fullt, bland anant utlovas ett större och utökat Bartertown (ett tält där pengar förlorat sitt värde och där gåvor utbytts), gamla klassiska och nya tjeckiska vänner som serverar té som du får, men inte måste, ge en gåva för. Nytt för i år är också att vi på fredagen och lördagen har live musik. På fredag blir det Moshpit-Open med nya och gammal punk, stort är att vi kan va först med att presentera Tekla Knös nyvakna efter 5 års tid. Vårt eget band Svarteskerm. kommer också uppträda, där utlovas de bland annat countrypunk och råpunk i sällan skådat slag. Självklart blir det också DJs med baktakten stadigt i sinnet.

Förutom detta kan du bara sätta dig ner, snacka med oss och så får vi dela livets sidor ett tag. Seminarier skall vi ha, detta år centrerat kring temat ”Vid Babylons floder…” som är ett nytt projekt som börjar ta form inom kristen underjord. Seminarie 1 handlar om Babylon och Systemet som tema i Bibeln och vår tid. Seminarie 2 handlar om Uppenbarelseboken som motstånd. Seminare 3 är egentligen ett panelsamtal och frågestund med alla oss som bloggar här på kristen underjord. Har du en fråga du vill att vi skall samtala kring på festivalen skriv den gärna i en kommentar nedan.

så har ni ännu inte bokat in Frizon i sommar så tycker jag det är dags nu, det var längesen en festival kändes så helgjuten som detta års Frizon.

Annonser

3 kommentarer

  1. Med risk för att framstå som lat, vad/var/när är Frizon?

  2. Tjena pluppen.. frizon är en festival me 3000pers typ utanför örebro (vid kumla typ) varje sommar, det är kristna som arrangerar den men festivalen är ganska bred. Du kan hitta de mesta där. Virustältet är ett tält som vi tillsammans med några tjecker driver under festivalen.. Välkommen!

  3. Det blir tyvärr Gotland i vanlig ordning då Frizon är. Ni får se till att få veckan flyttad…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s