För öppenhetens skull

Kristen Underjords ekonomi:

2007: 4500kr in/ 5500kr ut = – 1000kr (privat person inom K.U gick in med pengarna)

Pengarna 2007 var ett lån från en privat person + en gåva från en annan privat person. Dom gick åt att trycka böcker, cds, stötta speak umeå, fixa boklåda med böcker etc. Privat personen som lånat oss pengar förlät oss beloppet som översteg.

2008 (so far): 1320kr in /1200kr ut = + 140kr
Pengarna 2008 har hittils gått till fraktkostnader för boklåda, tryckkostnader, smått och gott (gaffatejp, pennor, färger etc.) samt bidrag för folk som fått köpa böcker av oss, men inte haft så mycket pengar. 2008/2009 planerar vi dessutom att ge ut en ny bok, en ny skiva, arrangera en festival och hjälpa människor som behöver det.

vill du stöjda det vi gör?

Det har varit en längre fundering hos oss för att komma fram till att skriva det här inlägget, vi vill absolut inte vara som Tevevangelisterna som tigger pengar för att köpa flotta bilar..men då vi strävar efter att allt vi gör är till självkostnadspris eller vad man har råd med så hamnar vi ofta back, och skall det flyta på behöver det helt enkelt komma in lite Mammonska penningar..

Det kostar helt enkelt pengar att bara försöka finnas till och arrangera saker, allt som oftast lägger vi ut pengar ur egen ficka för att fixa saker och ting, vilket e lungt men de finns många där ute som har pengar över, och har ni inga vettigare att ge dom till så tar vi gärna emot en gåva.

Såklart går det inte till någon av privatpersonernas fickor, däremot investeras dom i att sprida Guds rikes propaganda så gott vi kan efter vårt förstånd. Så vill du stödja oss ekonomiskt, maila kristenunderjord@gmail.com alla bidrag tages tacksamt emot. Snälla ge oss bara pengar om ni litar på oss och det vi gör, vi vill inte ha välgörenhet.
MEN det bästa stödet vi kan få är genom er vänskap och era böner, erat peppande och er kärlek. Kom och häng med oss. Hällre en kram än en hundring!

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s