I pipelinen

Kristen Underjord ger ju ut saker.. detta är på gång:

  • Alla varelser ropar till dig – en djurvänlig bönbok: Tillsammans med föreningen Vildåsnan ger vi ut en bok som innehåller andakter, betraktelser, böner och liturgier för en djurvänlig kristendom.
  • Varför Konsensus? : Ett litet häfte kring beslutsfattande i den kristna gemenskapen, och varför och hur konsensus funkar. Vi inspireras av Nya testamentet, av Kväkarna, feministiska och ickevåldsliga grupper i detta häfte.
  • Vid Babylons floder: Ett fansin som innehåller mycket av dom lösa papper och texterna vi skrivit i samlat och schysst format. Kommer säljas för att få in pengar, men alla artiklar finns att få i lösvikt i tryckt eller pdf form gratis..
  • Alternativa Tideböner – Virus: Till frizon festivalen kommer vår andra del av Alternativa Tideböner ut, det fokuserar på spridandet av Riket och livet i Exil. Kom på frizon för att få del av materialet..
  • Små skrifter: Om vårt förhållande till djuren, om den kristna gemenskapen som ett folk i exil, om babylon och om vårt förhållande till pengar.

Något ni är extra sugna på?

Annonser

En reaktion på ”I pipelinen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.