Att leva i det postmoderna

Efter lång fundering kring trosfrågor här på Kristen Underjord har vi beslutat oss för att vara inklusiva. Vi blir numera Andlig Underjord och kommer ta in bloggare från alla större trosyttringar som har mer ”punkig attityd”. T.ex kommer en representatn ur Svenska Satanist kyrkan att tillsammans med oss skriva om Alternativa tideböner och infoga delar av den Sataniska Bibeln i texterna. Detta känns vettigt ur enhets synpunkt. All andlighet är bra andlighet.

I ett postmodern landskap är det aldelles för omodernt att  snacka om Jesus, så istället börjar vi snacka om ”Den övre makten” och tilltalar inte varandra som kyrka utan som ”gänget som är andliga”.

Just det.. vi kommer även översätta och ge ut Benny Hinns senare böcker, och så kommer vi be Reinfeldt skriva förordet till vår nya bönbok, och så ger vi ut ett välsignat Kristen Underjords smycke i 24karats guld-.

och roligare än så blir det inte med ett kristen underjords aprilskämt

Annonser

5 kommentarer

  1. glada miner från malmö 🙂

  2. Hehehe… schysst sida btw!

  3. Ännu mer glada miner från Malmö…

  4. Intresserar det Andlig Underjord, så kan bidrag till bloggen på temata från kristen okyrklig fromhet till satanisk häxkonstnärlig psykonautik hållas med.

    Motkulturbloggen kan anses representativ stilistiskt, snygg och prydlig text med genomtänkt innehåll lyser som ledstjärnan för oss.

    L:L:

  5. Shit vad arg jag blev ett tag. Men schysst skämt! Frid!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s