Så vad håller vi på med?

Vad händer på kristen underjords fronten? (förutom att vi funderar över varför J-lundström särskriver ”under” ”jord”?)

– två av kristen underjordarna (björn och elof) planerar att lifta runt i sommar i sverige, vi kommer ta oss från linköping till öland, från öland till borås/göteborg och därifrån till örebro. Vill ni att vi kommer och snackar eller bara har lust att bjuda oss på tak över huvudet eller bara hänga med oss. Eller om ni vet med er att ni skall köra nån av sträckorna i juli..  Hör av er..Liftningen leder förhoppningsvis till att vi lär känna massa människor och får många spännande möten där vi kan dela med oss av våra liv, vår tro och våra tvivel. Kanske även be om förlåtelse för hur kyrkan betett sig.  Vi kommer mellanlanda på lite festivaler tror vi (bland annat frizon) och jobba där. Säg hej om du ser oss.

– Vårt nästa bokprojekt är tillsammans med Vildåsnan (kristen vegetarisk förening) en bönbok för djuren (eller djurvänliga böner) när den kommer släppas går inte att säga, men det sker i år. Har du en bra titel på boken?

–  Svenska flaggans dag/sveriges nationaldag närmar sig. Skall vi som kristna (som tillhör ett annat rike som står emot alla former av nationalism) göra något speciellt för att visa detta denna dag? Om inte annat tänkte vi gå förbi kyrkorna i stan och hissa ner varje svensk flagga på kyrkans mark. Vi uppmanar er att göra det samma..  i kärlek, för många kristna har kanske inte ens tänkt tanken att det finns en motsättning mellan att vara Svensk och Kristen eller i att kyrkorna är så förbundna med sverige som stat.

– några konstnärer kommer ställa ut ett verk som heter ”kristi-kropp” i härnösand, Kristenunderjord och svarteskerm kommer finnas med på nå vänster (eller höger) men hur vet vi inte, blir spännande att se vad dom hittar på.  När, var och hur vet jag inte på rak arm.

– vill du gå med i kristen underjord? synd det går inte. Du är nog redan med om du har den viljan..

Annonser

4 kommentarer

  1. böhö. jag har ändrat. jag ska processa nationaldagsförslaget, det låter nice. kommer ni att göra det? (undrar vilken brotts-rubricering det är)

  2. Jonas: ibland är din intellekt för högt för mig.. vad menade du med ”böhö. jag har ändrat” vad har du ändrat?

    Jo vi kommer nog göra det, eller jag vet inte .. jag tror faktiskt inte det är något brott alls längre. Förr fick man ju inte skända flaggan, men den lagen har tagits bort. Kanske skulle dom kunna sätta dit oss för ”intrång på privat egendom/mark” eller nått sånt.. men jag e ju medlem i sv.k så de är ju min mark med i dom fallen 😛

  3. JONAS: nu förstod ja! Kristen Under Jord var det du hade ändrat!

  4. kanske att han särskriver eftersom ni särskriver redikalreformatorisk? 😉 bara en gissning…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s