…fortsättningen

.. när nu tidebönsboken är ute, alla som förr var aktiva i kristen underjord har spridits ut i sverige (och världen) och nya schyssta krafter verkar på arenor där vi förr verkade. Va gör vi nu. En tanke är att samla alla som känner sig kallade till ett tältläger några dagar i sommar för att drömma drömmar, berätta goda berättelser om historien vi är en del av, dela med oss av undervisning, musik, lekar, vänner och bekanta, be tidebön.. Låter det lockande? I så fall efterlyser vi härmed alla gycklare, teologer, musiker, tänkare, snackare, aktivister, psalmister, kockar, konstnärer, poeter, profeter, unga, gamla, barnföräldrar, mor och far föräldrar, föräldralösa att anmäla ett intresse av att göra detta läger möjligt i sommar. Vi gör det tillsammans, en slags fredlig urban-guerilla konspiration för att predika ett annat Rike, en annan dröm för världen..

jag vet, de låter lätt pretantiöst när man säger sånt där.. speciellt när de alltför ofta visar sig vara mer ord är gärningar.. Så med andra ord, låt oss som vill träffas några dagar, tälta, grilla veg. käk, spela musik och umgås.. vilka e på?

(föresten vill jag slå ett slag för detta initiativ av ett helt annat Åhlens än vad vi e vana vid..http://bagiskommuniteten.blogspot.com/ )

6 reaktioner på ”…fortsättningen

  1. ROBERT: visst är det det, och en bra bok och en bra titel dessutom. Har också använts av många narrativa teologer i sina benämningar av kyrkan och den bibliska historien. 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.