…fortsättningen

.. när nu tidebönsboken är ute, alla som förr var aktiva i kristen underjord har spridits ut i sverige (och världen) och nya schyssta krafter verkar på arenor där vi förr verkade. Va gör vi nu. En tanke är att samla alla som känner sig kallade till ett tältläger några dagar i sommar för att drömma drömmar, berätta goda berättelser om historien vi är en del av, dela med oss av undervisning, musik, lekar, vänner och bekanta, be tidebön.. Låter det lockande? I så fall efterlyser vi härmed alla gycklare, teologer, musiker, tänkare, snackare, aktivister, psalmister, kockar, konstnärer, poeter, profeter, unga, gamla, barnföräldrar, mor och far föräldrar, föräldralösa att anmäla ett intresse av att göra detta läger möjligt i sommar. Vi gör det tillsammans, en slags fredlig urban-guerilla konspiration för att predika ett annat Rike, en annan dröm för världen..

jag vet, de låter lätt pretantiöst när man säger sånt där.. speciellt när de alltför ofta visar sig vara mer ord är gärningar.. Så med andra ord, låt oss som vill träffas några dagar, tälta, grilla veg. käk, spela musik och umgås.. vilka e på?

(föresten vill jag slå ett slag för detta initiativ av ett helt annat Åhlens än vad vi e vana vid..http://bagiskommuniteten.blogspot.com/ )

Annonser

6 kommentarer

  1. Jag är med!

  2. Det låter nice!

  3. sign me up!

  4. Historien vi är en del av – det är ju fortsättningen på Kristen på nytt sätt…

  5. ROBERT: visst är det det, och en bra bok och en bra titel dessutom. Har också använts av många narrativa teologer i sina benämningar av kyrkan och den bibliska historien. 🙂

  6. låter grymt elof!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s