Böckerna har kommit

Japp, idag kom min gode vän och vapendragare Gröna Mackan förbi med ett gäng nypressade tidebönsböcker. Så idag och i morgon skickar jag ut till alla som förhandbeställt och betalat. Snart skall en info sida om boken komma upp med, men vill du ha den innan dess, maila oss: kristenunderjord (at) gmail.com

Annonser

7 kommentarer

 1. de var jättefina! tack för initiativet!

 2. Måste tacka för detta fina initiativ. Fick en bok av David och det känns enormt upplyftande att läsa detta. Hoppas på en uppföljning.

 3. tack för responsen..vad tänkte du dig för uppföljning?

 4. alltså fler tideböner. denna skulle ju bara vara ett komplement, fick man läsa i förordet. För mig känns fokus på rättvisa, enkelhet och förhållandet till skapelsen centralt, och jag antar även för er författare, och därför vill jag hellre se min ”vanliga” tidebönsbok som ett komplement eftersom den som regel utelämnar dessa askpekter. Men jag menade kanske mest att jag gillade er bok och blev inspirerad att be, något jag inte känt på väldigt länge. därför vill jag ha mer av detta.

 5. Okej. Ja saken är väll den att tidebön i sig är en gammal form som bygger på att man ber igenom HELA psaltaren under de 4 veckorna.. om vi skulle ge ut en tidebönsbok som följde det mönstret skulle det för det första kräva mycket mycket mer arbete från oss, dels skulle den inte bli så stor skillnad på då det inte skulle kunna delas in i samma teman och sånt under hela denna tiden.. Men jag håller med om att rättvisa, enkelhet osv är centralt, men just för att det är centralt så återfinns det också i dom vanliga tidebönsböckerna som finns ute på mammons marknad.. (personligen använder jag Libris variant).

  MEN det hade varit roligt och tufft att ge ut en komplett tidebönsbok, med inklusivt språk och som är rotad både i goda traditioner som i ett nutida kreativt utryckssätt.

  Om vi lyckas samla tillräckligt med folk som ville arbeta med detta och dessutom stötta ekonomiskt, så hade det absolut varit tufft. Men där är vi inte idag så därför gav vi ut denna lilla fick variant..

  Kul att du gillar det! Remixa på!

 6. Tack – fick den på posten idag. Superbra och -viktigt initiativ!

 7. Skönt att den ges ut under Creative Commons också…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s