Kreativa gemensameter och tryckeriet

Nu har alternativa tideböner gått iväg till tryckeriet och kommer tryckas upp i större upplaga än vad vi hade kunnat tro (vilket inte innebär att det är en stor upplaga) vi kommer släppa boken under en Creative Commons license som kort går ut på att du får kopiera och använda dig av all text som publiceras där i till vad du vill så länge du skriver upphovsmakare (upprorsmakare) och och inte tjänar pengar på det. Mer info om dom licenserna finns på http://www.creativecommons.com.

Ang. PDF så kommer det komma (kan inte säga när dock) en lite (light?) version av boken att ladda ner innehållandes alla böner men inget annat extra som finns i boken. Så då kan folk som vill be den tillsammans men inte köpa boken (eller kopiera den av en kompis) ändå använda sig av det vi gjort. Det är ju trots allt så att tideböner främst är psaltarpsalmer och bibelns texter borde vara gratis..

Förhoppningsvis får även de större kristna förlagen (hur kan ett förlag vara kristet? är inte det som att säga att en stol e kristen?) som libris, verbum och cordia även börja släppa böcker fria för uppbyggelse för kyrkan. Dom har ju dessutom resurserna till att göra det!!

puss

och vill ni ha en bok, maila. Inom kort kommer det komma en teaser sida med mer info..

Annonser

1 kommentar

  1. hej!

    jag vill ha boken. 2 exemplar tack!
    HEMLIG ADRESS


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s